Известие

Collapse
No announcement yet.

Чарколяк!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
    Аз пък си търся перка за радиатора, от 3-та серия, по-плоската, за вариант с хидравлика, и мога да дам на някого ако му трябва старата - за вариант без хидравлика.

Купих си още една 33-ка, много е запазена, но е без хидравлика и ще и слагам, но нямам перка. Сегашната ще отпе м помпата, ако я сложа.
    Aз имам една, ама трябва да я видя каква е. Сдобих я от Пешката. Май е като моята, тоест ще стане.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Компанията, търся надпис BOXER за заден капак на 33ка .

Не виждам смисъл да пускам тема извън този раздел.

Поздрави!
      145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Имах такава,трябва да се разровя из мазето.Ако я открия ще ти звъна

Comment

• Супер!
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Колеги търся преден капак за 3та серия на тънка цена,за предпочитане са цветовете черен и червен
            Алфа Ромео 33 със сърце от 145-1.7 16v ,33-1.7 16v Imola, 33-1.7 8v, ex33-1.8тд
            155 2.0 16v 150hp Super
            146 1.9 jtd fl

Comment

• Имам и предно стъкло и перка от 16V

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

• Първоначално публикувано от JORDANGT Покажи съобщение
                Имам и предно стъкло и перка от 16V
                Мерси за стъклото
                Днеска го залепих!
                Капак имам един, ама поизкривен от челен удар. Тенекеджията казва, че се оправя лесно. След Нова година ще има и здрав!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Ами може да изчакам този капак ,които е за след нова година,ако несъм намерил дотогава.Благодаря предварително
                  155 2.0 16v 150hp Super
                  146 1.9 jtd fl

Comment

• Имам един капак за двигателния отсек,останал от моята 33-ка 2-ра серия,бежов цвят,запазен.Имам и два броя фарове и накои други неща.

Comment

• Ако имаш външни дръшки на вратите от 2ра серия биха ми биле от полза
                      155 2.0 16v 150hp Super
                      146 1.9 jtd fl

Comment

• Някой да има кардан от старите за механичен превключвател за 4х4?

Comment

• Първоначално публикувано от Plamen33 Покажи съобщение
                          Ако имаш външни дръшки на вратите от 2ра серия биха ми биле от полза
                          Нямам дръжки,пречеха ми вратите и ги изхвърлих.Останаха ми само капак за двигателя,фарове и кутията за въздушния филтър с двата карба.

Comment

• Aми колега аз имам интерес към карбовете и кутията
                            155 2.0 16v 150hp Super
                            146 1.9 jtd fl

Comment

• Първоначално публикувано от Plamen33 Покажи съобщение
                              Aми колега аз имам интерес към карбовете и кутията
                              Не съм се изразил добре,извинявам се,карбовете ги няма,само кутията остана за въздушния филтър.

Comment

• Някой да знае от къде да намеря предни мигачи, че всичките са счупени.

Comment

Working...
                                X